Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

18. 09. 2017. 18:35 >> 18:06

SMIJENJEN VUKIĆEVIĆ

FK Mladost: Nezadovoljavajući rezultati

Fudbalski klub Mladost saopštio je da su razlozi za smjenu trenera Dejana Vukićevića nezadovoljavajući rezultati u proteklih sedam kola Telekoma Prve crnogorske lige (1. CFL).

Vukićević se na crvenoj klupi zadržao pet i po mjeseci. Preuzeo je ekipu 2. aprila 2017., završio je prethodnu sezonu u zoni Evrope, a u aktuelnoj je poručio da će "romantičari" napasti duplu krunu.

"Razlog za raskid saradnje su nezadovoljavajući rezultati u proteklih sedam kola u kojima je od mogućih 21 bod ekipa osvojila devet i zauzima peto mjesto na tabeli. Uz to, gol-razlika je negativna, a postignutih šest pogodaka je manje nego što je postigao pretposljednji Dečić", piše u saopštenju Mladosti.

Bivšem treneru Zete, Mogrena, Vojvodine, Borca iz Čačka i Dačije je očigledno presudio poraz od tima gdje je stekao afirmaciju - Zeta je u subotu pobijedila Mladost 3:0.

"Broj primljenih golova (sedam) u poređenju sa prva tri tima na tabeli ukazuje da je odbrana tima značajno slabija i da u prosjeku prima skoro dva puta više golova od direktnih konkurenata za titulu", dodaju u saopštenju.

Mladost je poslije 7. kola u Telekom 1. CFL četvrta na tabeli sa devet bodova sa skorom dvije pobjede (Iskra, Rudar), tri remija (Sutjeska, Kom, Dečić) i dva poraza (Budućnost, Zeta), a to definitivno nije ono što su očekivali čelni ljudi Mladosti, koji su sastavili ekipu za titulu.

"FK Mladost od trećeplasiranog tima, tačnije od pozicije koja vodi u evropsko takmičenje, dijeli pet bodova, dok ga od baraža za opstanak dijele tri boda. Imajući u vidu navedeno, uprava je odlučila da raskine saradnju sa trenerom Dejanom Vukićevićem kojem istovremeno izražava zahvalnost na dosadašnjoj saradnji. Saradnji koja nažalost nije dovela do željenih rezultata", zakljkučili su iz podgoričkog kluba.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније