Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V.

20. 09. 2017. 09:15   >>  08:48 1

TOHIR ODLAZI

Morati se vraća u Inter?

Bivši vlasnik i predsjednik Intera Masimo Morati mogao bi veoma brzo da se vrati u klub sa San Sira, prenose italijanski mediji.

 

Postoji realna šansa da sadašnji predsjednik kluba Erik Tohir proda svojih 31 odsto akcija u Interu upravo Moratiju, koji je spreman da ponovo krene u misiju vraćanja "neroazura" u vrh italijanskog fudbala.

Tohir je 2013. kupio Inter upravo od Moratija, ali u posljednje vrijeme njegova uloga u klubu je sva manja, a naspram Suning grupacije izgleda kao manjinski dioničar u klubu.

Javna je tajna da je Tohir odlučio da napusti Inter nakon četiri godine, a navodno bi ova priča mogla dobiti službenu potvrdu već sljedećeg mjeseca.

Morati je na čelu Intera proveo 18 godina (1995.-2013.), a za to vrijeme je milanski klub osvojio veliki broj trofeja. Najviše će se pamtiti pet uzastopnih titula u Seriji A (od 2006. do 2010.), osvajanje Lige prvaka 2010. godine, Kupa UEFA 1998. godine i "Triplete" u sezoni 2009/10. (Seria A, Liga šampiona, Kup Italije).

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније