Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

22. 09. 2017. 21:40 >> 21:11
1

JAKA KONKURENCIJA

FIFA objavila kandidate za gol godine

Narednog mjeseca Svjetska fudbalska fedearcija (FIFA) će podijeliti veliki broj nagrada, uključujući one za najboljeg fudbalera u 2017. godini, najbolju fudbalerku, najboljeg trenera, ali i za najbolji gol godine.

Nagrada "Ferenc Puškaš" sigurno privlači mnogo pažnje, jer se među kandidatima nalaze fudbaleri i njihova "remek djela".

FIFA je predložila 10 kandidata za najljepši gol u 2017. godini: Nemanja Matić, Kevin Princ Boateng, Alehandro Kamargo, Dejna Kasteljanos, Musa Dembele, Olivije Žiru, Aviles Urtado, Mario Mandžukić, Osarin Masuluke i Đordi Mbula.

Lista kandidata i njihovi spektakularni golovi mogu se vidjeti na video kompilaciji koju je objavila FIFA:

Prošle godine nagrada je otišla u ruke Malezijca Mohda Faiza Subrija koji je postigao fantastičan gol iz slobodnjaka na utakmici između FA Penanga i FA Pahanga.

FIFA je saopštila je da su u uži krug za najboljeg igrača u 2017. godini ušli Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi i Nejmar.

U trci za golmana godine su Đanluiđi Bufon, Kejlor Navas i Manuel Nojer, a za najboljeg trenera Zinedin ZIdan, Masimiljano Alegri i Antonio Konte.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније