Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta; Objavio: B.V. ]

24. 09. 2017. 15:28 >> 15:07

PRIMERA

Espanjol razbio Deportivo

Fudbaleri Espanjola pobijedili su danas na svom terenu Deportivo iz Lakorunje sa 4:1 u prvoj nedjeljnoj utakmici šestog kola španske Primere.

 

Espanjol je do prednosti stigao već u petom minutu golom Lea Baptiste, da bi u 22. na 2:0 autogolom povisio Alehandro Aribas.

Deportivo je početkom drugog poluvremena, odnosno u 53. minutu smanjio zaostatak pogotkom Selsa Borgesa, ali je Espanjol odgovorio golova Djerara Morena u 72. iz jedanaesterca i 90. za konačnih 4:1.

Espanjol zauzima 10. mjesto sa osam bodova, dok je Deportivo 18. sa četiri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније