Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

24. 09. 2017. 17:12   >>  22:43 1

SERIJA A

Marušić stavio tačku na trijumf Lacija

Fudbaleri Lacija pobijedili su danas u gostima ekipu Verone sa 3:0 u utakmici šestog kola italijanske Serije A.

Lacio je poslije prvog poluvremena vodio sa 2:0, a strijelac oba pogotka bio je Ćiro Imobile u 24. i 41. minutu. Konačan rezultat postavio je crnogorski reprezentativac Adam Marušić u 60. minutu, na asistenciju Imobilea.

Ekipa Lacija je upisala četvrtu pobjedu od početka šampionata i sada je na četvrtom mjestu na tabeli Serije A sa 13 bodova. Verona je na pretposljednjem, 19. mjestu, sa samo dva osvojena boda.

Fudbaleri Intera pobijedili su na svom terenu Đenovu sa 1:0, a jedini gol na utakmici postigao je Danilo D'Ambrosio golom u 88. minutu.

Đenova je meč u Milanu završila sa dva igrača manje.

Inter je treći na tabeli sa 16 bodova, dok je Đenova na 18. poziciji sa dva.

Fudbaleri Kjeva su u gostima slavili protiv Kaljarija sa 2:0, a strijelci su bili Roberto Inglese i Marijuš Stenpinjski. Kjevu je ovo drugi trijumf u Seriji A i trenutno je deveti na tabeli sa osam bodova, dok je Kaljari pao na 12. mjesto sa dva boda manje.

Prvu pobjedu u sezoni upisao je Krotone, koji je na svom terenu bio bolji od Beneventa sa 2:0. Golove za pobjednički tim postigli su Rolando Mandragora i Markus Roden.

Krotone je sada na 16. mjestu sa četiri boda, dok je Benevento i dalje bez bodova i zauzima posljednje mjesto na tabeli.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније