Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Mina ]

24. 09. 2017. 17:26   >>  16:58

2. CFL

Bokelj i Mladost bez golova

Fudbaleri Mladost Lješkopolja i kotorskog Bokelja igrali su danas u Golubovcima 0:0, u meču osmog kola Druge crnogorske lige.

Igalo je pred svojim navijačima savladalo Cetinje 4:0, dok je duel Ibra i bjelopoljskog Jedinstva u Rožajama završen 1:1.

Lovćen je na Cetinju, preokretom u drugom poluvremenu, savladao Čelik 2:1, dok je Jezero u Plavu trijumfovalo u duelu sa Otrant-Olimpikom rezultatom 3:2.

U premijernom meču ovog kola Mornar je juče u Rožajama pobijedio Berane 3:1.

Berane je, poslije osmog kola, prvo na tabeli sa 16 bodova.

Bod manje ima drugoplasirani Bokelj, dok su po 14 bodova osvojili Mladost Lješkolje, Mornar i Igalo.

U devetom kolu, 1. oktobra, sastaće se: Otrant Olimpik - Berane, Čelik - Jezero, Jedinstvo - Lovćen, Bokelj - Ibar, Cetinje - Mladost Lješkolje i Mornar - Igalo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније