Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

26. 09. 2017. 23:16 >> 22:46

BELGIJANAC IMAO SREĆE

Murinjo: Felaini van terena dvije sedmice

Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je danas da se nada da će se igrač te ekipe Maruan Felaini oporaviti za dvije nedjelje.

Felaini se povrijedio u subotu tokom prvenstvene pobjede protiv Sautemptona od 1:0, poslije oštrog starta protivničkog igrača Šejna Longa.

Murinjo zbog te povrede mora da mijenja sastav za sjutrašnju utakmicu protiv CSKA iz Moskve u Ligi šampiona.

"Felaini je imao sreće, situacija je mogla da bude mnogo gora. Ovo je teško za nas, ali očekujem da Felaini neće dugo odsustvovati", rekao je Murinjo.

Reprezentacija Belgije za koju nastupa Felaini, se već plasirala na Svjetsko prvenstvo, a Murinjo je rekao da se nada da će se njegov fudbaler odmoriti za vrijeme predstojeće pauze u prvenstvima zbog utakmica u kvalifikacijama.

"Nije pod pritiskom da ima važan meč za Belgiju i nadam se da će se vratiti u klub", dodao je portugalski trener.

Felaini će propustiti predstojeću prvenstvenu utakmicu protiv Kristal Palasa, ali bi mogao da bude spreman za derbi protiv Liverpula za dvije nedjelje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније