Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 07. 2013. 18:23 >> 18:41

ODUŠEVLJEN DOČEKOM

Ljorente: Dolazak u Juve ispunjenje sna

Fernando Ljorente je juče dočekan euforijom u Torinu, a danas je predstavljen javnosti. Španac je oduševljen dočekom, sviđa mu se nadimak "Kralj lavova", a od početka je želio samo u Juventus. Poslije Teveza još jedno veliko ime stiglo je u redove italijanskog šampiona.

"Nevjerovatan osjećaj, hvala navijačima, na svakom koraku osjećam koliko je Juventus veliki klub, moj san je ispunjen", kaže Španac.

Donio je i nadimak "Kralj lavova" iz vremena u Atletiku.

"Re Leone i na italijanskom zvuči sjajno, neka me tako zovu. Odužiću se Juventusu, sanjam igranje u Ligi šampiona. Obožavam Italiju, želio sam samo u Juve, zbog toga sam odbio ponude iz Engleske", dodao je Ljorente.

Odabrao je broj 14, kaže da igrom podsjeća na Ibru.

"Imamo slične karakteristike. Veoma sam srećan što ću igrati sa Pirlom, on će me učiniti još boljim", objašnjava bivši španski reprezentativac.

"Zbog svega što mi se dešavalo u Atletiku izgubio sam mjesto u reprezentaciji. Siguran sam da će mi Juve pomoći da se vratim", objašnjava Ljorente koji je izazvao simpatije navijača juče na aerodromu.

Nijednog trenutka se nije ponašao kao zvijezda, bio je veoma strpljiv, kao i danas kada je odgovarao na pitanja navijača.

"Tevez i ja? Pa nijesmo samo nas dvojica, Juve ima šest napadača, sjajno ćemo se dopunjavati, a odluku o tome ko igra donosi Konte. Pričao sam sa njim nekoliko puta, mnogo očekuje od mene", otkrio je Bask, koji će se pojaviti na pripremama u Šatiljonu 12. jula.

(Sportske.net)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније