Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 09. 2017. 21:08 >> 20:43

BOAĆI ČOVJEK ODLUKE

Zvezda slavila u Kelnu, gol Ivanića, Marušić asistent

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su večeras prvu pobjedu u Ligi Evrope, pošto su na gostujućem terenu u Njemačkoj pobijedili domaći Keln sa 1:0, u utakmici drugog kola Grupe H.

Junak "crveno-bijelih" bio je Ričmond Boaći. On je u 30. minutu uputio projektil sa 30 metara i matirao domaćeg golmana.

Keln je do kraja napdao svim snagama, čak tri puta se tresao okvir gola Zvezde, nakon šuteva Jojića i dva puta Betankura. Zvezda je preživjela i sada ima četiri boda, dok je Keln nakon dva kola na nuli.

U istoj grupi Arsenal je lako izašao na kraj sa Bate Borisovim 4:2, uz dva gola Volkota. Pogodili su još Holding i Žiru sa penala. Gol za Bate postigao je naš Ivanić, a upisao se i Gorječuk

Lacio je savladao Varegem na Olimpiku 2:0. Kaisedo je načeo goste nakon asistnecije Marušića, dok je pobjedu ovjerio Imobile.

Zorija je priredila iznenađenje savladavši Bilbao u gostima 1:0. Rozenborg je opravdao ulogu favorita protiv Vardara 3:1, dok je Zenit nadigrao Sosoijedad 3:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније