Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V.

04. 10. 2017. 11:37 >> 11:07
2

PODRŠKA UOČI DANSKE

Vučinić obišao "sokole"

Mirko Vučinić juče popodne je iz Italije doputovao u glavni grad Crne Gore i bukvalno sa aerodroma otišao da obiđe reprezentativce koji su se spremali za trening, prenosi Arena.

 

Bivši kapiten, fudbaler koji je obilježio jednu epohu crnogorskog fudbala, u svlačionici je poželio sreću ,,sokolima“ uoči posljednje dvije utakmice u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Nakon toga je u društvu predsjednika FSCG, Dejana Savićevića i generalnog sekretara, Momira Đurđevca, odgledao trening koji je vodio selektor Ljubiša Tumbaković.

Vučinić je trenutno bez kluba, pitanje i da li će više igrati fudbal, a posljednji meč za reprezentaciju odigrao je u martu protiv Poljske, kada je ušao u samom finišu.

Takođe, to mu je bio prvi nastup nakon godinu i po odsustva zbog teške povrede koljena, odnosno operacije prednjih ukrštenih ligamenata. Povrijedio se na utakmici njegovog bivšeg kluba Al Džazire protiv Al Aina, u oktobru 2015. godine. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније