Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija; B.V. ]

05. 10. 2017. 11:27 >> 10:59

JUP HAJNKES

Vraća se iz penzije zbog Bajerna

Prema navodima njemačkih medija Jup Hajnkes će se vratiti iz penzije kako bi pomogao Bajernu i preuzeo ulogu trenera nakon što je Karlo Anćeloti prošle sedmice dobio otkaz.

 

Ukoliko se to zaista i desi bilo bi to veliko iznenađenje, jer je Hajnkes otišao u penziju 2013. godine, kada je sa upravo sa Bajernom osvojio triplu krunu, Ligu šampiona, Bundesligu i Kup Njemačke.

Navodno 72-godišnji njemački trener odlučio je da prekine penziju, kako bi preuzeo Bajern do kraja tekuće sezone.

Nakon što je Anćelotiju uručen otkaz rukovodstvo Bajerna je kao privremeno rješenje imenovalo njegovog pomoćnika i nekadašnjeg igrača kluba Vilija Sanjola, koji nema dovoljno iskustva u trenerskom poslu.

U slučaju da se vrati na klupu Bajerna za Hajnkesa bi to bio četvrti mandat na klupi bavarskog tima. Klub iz Mihena vodio je od 1987. do 1991. godine, zatim kratko od aprila do juna 2009. i posljednji put od 2011. do 2013. godine.

Osim Bajerna tokom trenerske karijere vodio je Borusiju Mejnhegladbah, Atletik Bilbao, Ajntraht, Tenerife, Real Madrid, Benfiku, Šalke 04 i Bajer Leverkuzen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније