Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 10. 2017. 20:35 >> 20:36
6

TUMBAKOVIĆ PORUČIO

Morali smo bolje, ali ekipa je na pravom putu

Selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković je istakao da je ekipa morala bolje da odigra kvalifikacije, ali da je svakako na pravom putu.

"Slijedi temeljna analiza onoga što je urađena u prethodne dvije godine, nijesam zadovoljan, ova ekipa može bolje, jedna veća grupa ima lijepu perspektivu i bio bi daleko bolji utisak da smo u ove dvije utakmice bolje prošli, pa makar se i ne kvalifikovali. Morali smo bolje, ali svakako mislim da smo na doborom putu, samo treba vjerovati u sebe, treba biti hrabriji, odlučniji", rekao je Tumbaković.

Selektor je rekao da su u neuigranost i neiskustvo koštali "sokole" poraza u Varšavi.

"Bila je to luda utakmica, u pojedinim momentima bio je to lijep meč, jeste da smo malo rezervisano krenuli, pa je izgledalo jednog momenta da će to ode u drugom pravcu. Međutim, to drugo poluvrijeme smo odigrali kako smo se dogovorili i onako kako bi to trebalo da izgleda kad bi se ova ekipa uigravala i došla na svoje. Malo neuigranost, malo neiskustvo, definitvno mala jedna dekoncentracija pojedinaca je odvela u poraz", rekao je Tumbaković.

Marko Janković je žalio za bodom...

"Večeras je bilo puno uspona i padova, počeli smo jako loše, oni su iz dva šuta dali dva gola. U drugom dijelu smo krenuli odlučnije i to je dalo rezultata. Ostaje žal za bodom, kao da je ušla panika kod nas, ali kad se podvuče crta treba da budemo zadovoljni, niko nas nije nadigrao u ovom ciklusu. Pred nama je blistva budućnost", kazao je vezista "sokola".

Fatos Bećiraj je ocijenio da je ekipa unaprijedila igru u ovim kvalifikacijama...

"Čestitam mocim na uspješnim kvalifikacijama, vidio se napredak u igri, ovo je nova ekipa koja ima budućnost. Šteta što večeras nijesmo osvojili bod. Prvi put je ovaj tim zaigra zajedno i to se vidjelo. Ostaje da se okrenemo narednim kvalifikacijama...", rekao je Bećiraj.

Stefan Mugoša je postigao dva gola u ovim kvalifikacijama, oba protiv Poljske.

"Šteta zbog rezultata. Odigrali smo sjajno drugo poluvrijeme protiv velikog tima. Izgubili smo, ali ponosan sam na sve momke. Iza nas je lijep ciklus, bili smo u igri do kraja. Hvala saigračima, selektoru, navijačima...“, kazao je Mugoša.

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније