Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

09. 10. 2017. 18:32 >> 18:01

POLUFINALE KLUPSKOG SP

Real protiv azijske ili ekipe sa Novog Zelanda

Fudbaleri Real Madrida igraće protiv ekipe iz Azije ili Novog Zelanda u polufinalu svjetskog klupskog prvenstva, odlučeno je danas žrijebom.

Svjetsko klupsko prvenstvo održaće se od 6. do 16. decembra u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, u Abu Dabiju i Al Ainu, a titulu će braniti Real Madrid.

Do sada su poznate samo četiri ekipe jer su južnoamerička, azijska i afrička prvenstva u polufinalnoj fazi.

Svjetsko klupsko prvenstvo počeće utakmicom između Al Džazije i šampiona Okeanije, ekipe Ouklend, a pobjednika tog meča potom čeka duel protiv šampiona Azije. Bolji iz tog meča igraće u polufinalu protiv Real Madrida.

U drugom dijelu žrijeba, sastaće se prvak CONCACAF zone, Pačuka, i šampion Afrike. Pobjednik će igrati sa osvajačem Kopa Libertadores.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније