Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V.

10. 10. 2017. 10:05 >> 09:39
2

ODLUČUJUĆI MEČ

Mesi razočaran terenom u Ekvadoru

Reprezentacija Argentine večeras igra odlučujući meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. "Gaučosi" se nalaze u veoma teško situaciji i potrebna im je pobjeda na gostovanju protiv Ekvadora.

 

Jasno je da Argentince očekuje veoma težak meč posebno zbog činjenice da se nalaze u očajnoj formi.

U slučaju poraza, pa čak i remija Argentina bi mogla ostati bez nastupa na Svjetskom prvenstvu.

Argentinci su juče stigli u Ekvador gdje su sinoć odradili trening na katastrofalnom terenu u Kitu.

Mediji u Argentini su objavili da je Mesi vidno razočaran što je teren u očajnom stanju i to će sigurno uticati na njihovu igru.

Argentina je uoči posljednjeg kola, šesta na tabeli, s isto bodova koliko i petoplasirani Peru, dok Kolumbija i Čile imaju bod više. 

Peru kasno večeras dočekuje Kolumbiju.

Peto mjesto na tabeli dovoljno je samo za baraž, dok prva četiri tima iz južnoameričkih kvalifikacija idu direktno na Mondijal.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније