Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 02. 2013. 16:36 >> 16:34

PONOVO U CENTRU PAŽNJE

VIDEO:Seria A: Delio Rosi pokazivao srednji prst igračima Rome

Nakon prošlogodišnjeg sukoba sa Ademom Ljajićem, Delio Rosi je ponovo u centru pažnje medija na Apeninima. Naime, u meču 24. kola sa Romom, trener Sampdorije je dobio crveni karton, a nakon utakmice je pokazao srednji prst fudbalerima "vučice".

Prethodni skandal sa Ljajićem završen je tako što je 52-godišnji strateg dobio otkaz, a nije mu mnogo trebalo da pokaže kako ima ozbiljnih problema sa ponašanjem.

Prvo je zaradio crveni karton zbog sukoba sa Totijem, Burdisom i ostalima kraj aut - linije, a potom je igračima "vučice" po završetku pokazao i srednji prst.

  "Ne želim ja da mu sudim, jer je stariji, ali bih se zapitao da li bih dozvolio sebi takvo ponašanje da imam 50 ili 60 godina. To je sramota, pogotovo što mu ovo nije prvi incident", istakao je vezista Rome Danijele de Rosi.

Rosi je istakako da je tako reagovao, zbog provokacije igrača Rome. 

"Toti i De Rosi znaju šta se dogodilo. Da nisam bio isprovociran, ne bih reagovao. I bilo je sasvim suprotno od onoga kako je Burdiso opisao“, brani se trener Samdorije.

Tako je pobjeda njegovog tima od 3:1, potpuno pala u drugi plan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније