Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

13. 10. 2017. 11:31 >> 11:11

ŽELJA AGUERA

"Volio bih da Mesi dođe u Siti, ali..."

Argentinski fudbaler, Serhio Aguero rekao je danas da bi volio da mu se sunarodnik Lionel Mesi pridruži u Mančester sitiju.

"Ako ćemo da budemo iskreni, novac ovdje nije problem. Mesi je jedan od onih elitnih igrača, poput Ronalda, koji je simbol kluba i teško mu je da ga napusti i ode u neki drugi", rekao je Aguero za argentinski Tik sport.

Aguero i Mesi su saigrači u reprezentaciji Argentine, a Mesi još nije produžio ugovor sa Barselonom, koji ističe u junu 2018.

"Ko ne bi volio Mesija u svom timu? Volio bih da dođe u Siti, ali mislim da će to biti teško", kazao je Aguero.

Argentina je u posljednjem kolu kvalifikacija izborila plasman na Svjetsko prvenstvo, a Aguero nije bio u timu.

"Gledao sam utakmicu sa mamom. Bilo je nervozno, ali sam na kraju bio oduševljen. Razgovarao sam sa Mesijem, čestitao mu i zahvalio na onome što je postigao. Mi smo grupa i svi smo veoma bliski", rekao je Aguero.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније