Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ fscg.me ]

16. 10. 2017. 19:07 >> 18:36

FSCG SAOPŠTIO

Dvije utakmice pod sumnjom UEFA

Evropska fudbalska federacija (UEFA) obavijestila je Fudbalski savez Crne Gore da su dvije utakmice iz tekućih šampionata predmet izveštaja relevantnih organa UEFA zbog sumnje u regularnost.

U izvještajima UEFA našla se utakmica 9. kola Telekom 1. CFL odigrana između FK „Iskra“ – FK „Dečić“, kao i meč 10. kola Druge lige Crne Gore odigran između FK „Otrant-Olympic“ – FK „Čelik“.

Kompletna dokumentacija dobijena od UEFA proslijeđena je na razmatranje nadležnim državnim organima, Upravi policije Crne Gore i Vrhovnom državnom tužilaštvu.

Ovo su prva dva susreta iz tekuće sezone koje je UEFA označila kao sumnjive.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније