Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija, B.V.

17. 10. 2017. 16:37 >> 16:06

POKETINO SREĆAN

Volio bih da ostanem 10 ili 15 godina

Mauricio Poketino (45), menadžer Totenhema priznao je britanskim medijima kako bi volio da ostane na klupi “pjetlova“ u narednih 10 ili 15 godina i osvojiti titulu šampiona Engleske.

 

Daniel Levi, predsjednik Totenhema u svojoj novoj knjizi, koja tek treba da izađe, naglasio je kako bi volio da Poketino ostane u klubu narednu deceniju.

Poketino je na konferenciji za medije pred večerašnju utakmicu Lige šampiona u gostima kod Real Madrida istakao da je oduševljen time što će ostati u klubu sve dok Levi to želi.

“Odgovaram vlasnik i predsjedniku. Tako sam srećan zbog toga. Uživam radeći u Totenhemu, koji je klub sa puno potencijala. Čekamo novi stadion sa novim objektima, za koji mislim da će biti najbolji u Evropi. Samo je pitanje vremena kada ćemo postati konkurentan tim koji će pokušati da osvoji titulu“, rekao je Poketino i nastavio:

“Drago mi je što čujem da je Levi tako ljubazan prema meni, svima priča šta očekuje od mene. Nadam se da ću ostati ovdje u narednih deset ili 15 godina. Volio bih da potpišem takav ugovor.“

Poketino je u Totenhem došao 2014. godine, nakon dvije sezone provedene na klupi Soutemptona. Trenersku karijeru počeo je 2009. godine u Espanjolu kojeg je vodio tri sezone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније