Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

17. 10. 2017. 17:58   >>  17:27 1

POŠTUJE GRČKU

Dalić: Vjerujem u plasman na Mundijal

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić rekao je danas da izuzetno poštuje reprezentaciju Grčke, protivnika u baražu za Svjetsko prvenstvo, ali da vjeruje u svoj tim da može da izbori plasman.

"Izuzetno poštujem selekciju Grčke, imaćemo težak posao. Ipak, vjerujem u svoj tim i vjerujem da ćemo odraditi dobar posao. Imamo dovoljno vremena da se spremimo. Nadam se da će svi biti zdravi i spremni", rekao je Dalić.

Hrvatska će se sastati sa Grčkom u baražu za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, odlučeno je žrijebom u Cirihu.

"Veliki je izazov pred nama, ali sam optimističan. Lično mislim da imam najbolji tim i da ćemo se plasirati na Svjetsko prvenstvo", rekao je Dalić.

Selektor Grčke Mihael Skibe kazao je da je Hrvatska jaka reprezentacija koja igra dobro u napadu.

"Srećni smo što smo uopšte stigli do ovih utakmica. Radujemo se utakmicama s Hrvatskom. Oni su jak protivnik koji igra jako dobro. Odlični su u napadu, ali mi smo jaki u odbrani", rekao je Skibe.

U ostalim utakmicama sastaju se Sjeverna Irska - Švajcarska, Švedska - Italija i Irska - Danska

Prve utakmice baraža igraće se od 9. do 11. novembra, revanši su od 12. do 14. novembra, a pobjednici će se plasirati na Mundijal 2018. godine.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније