Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio P.R. [ Beta ]

22. 10. 2017. 17:57 >> 19:13

SERIJA A

Kolarov donio pobjedu Romi u Torinu

Fudbaleri Rome pobijedili su danas Torino sa 1:0, u devetom kolu Serije A.

Strijelac je bio srpski fudbaler Aleksandar Kolarov u 69. minutu. Roma je peta na tabeli sa 18 bodova, dok je Torino 10. sa 13.

Milan je sa igračem manje izdržao na svom stadionu protiv Đenove, pošto je od 25. minuta imao igrača manje poslije isključenja Leonarda Bonučija.

Milan je 11. na tabeli sa 13 bodova, a Đenova je sa sedam manje na 16. mjestu.

Fiorentina je bila ubjedljiva na gostovanju Beneventu, gdje je pobijedila sa 3:0, golovima Marka Benasija, Kume Babakara i Sirila Teroa.

Sasuolo je u gostima bio bolji od Spala sa 1:0 golom Marka Politana, dok je Atalanta istim rezultatom bila bolja od Bolonje, pogotkom Andreasa Kornelijusa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније