Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R.

30. 10. 2017. 12:29   >>  11:58

"PLAVI" JURE NIKŠIĆANE

Raičević: Dugo je prvenstvo...

Fenomenalno drugo poluvrijeme, realizacija na nivou, postignuti lijepi golovi Budućnost je u trijumfu nad Grbljem (4:1) odigrala najbolju utakmicu od kada je Dragan Kažić preuzeo dirigentsku palicu "plavih".

Podgoričani su nakon jalovih 45 minuta i prednosti gostiju izašli sa drugačijim planom u drugom poluvremenu krenuli u ofanzivnu, prijetili po bokovima, a u junaka je izrastao Milivoje Raičević. Potpisao je gol i dvije asistencije, pa takav učinak hrabri njega, saigrače i stručni štab…

"Iako je rezultat bio ubjedljiv, nije bilo lako. U prvom poluvremenu nijesmo bili na nivou, ali u nastavku je bila druga priča. Sve je bilo po dogovoru, na vrijeme smo otvorili protivnika i mogli ubjedljivije da slavimo", rekao je Raičević, prenose Dnevne novine.

I pored velike pobjede protiv ekipe koja ima fenomenalni napadački potencijal, naš sagovornik ne želi previše da priča…

"Na svakom treningu treba da se trudimo što više da napredujemo. Moramo da ulazimo motivisani u utakmicu i da pružimo sve od sebe", rekao je nekadašnji fudbaler Berana.

Sutjeska trenutno djeluje nedodirljivo, ima veliku prednost, ali upravo je Raičeviću to poznata priča. Prošle sezone je sa saigračima iz Budućnosti imao 11 bodova prednosti na pauzi, pa je titula proslavljena tek u pretposljednjem kolu. Zato "plavi" mogu da stignu Nikšićane.

"Dugo je prvenstvo i naravno da vjerujemo. Sutjesci sada dolaze teži mečevi i nadamo se da će negdje ispustiti bodove. Ali, treba da gledamo samo sebe i da pobjeđujemo iz utakmice u utakmicu", zaključio je napadač Budućnosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније