Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavila R.B. ]

03. 11. 2017. 22:32 >> 22:01

KRAJ ZA VETERANA?

Olimpik suspendovao Evru

Fudbalski klub Olimpik iz Marseja suspendovao je danas defanzivca Patrisa Evru, nakon što je šutnuo navijača te ekipe prije početka utakmice sa Gimaraešom u Ligi Evropa.

"Predsjednik kluba se danas sastao sa Patrisom Evrom i obavijestio ga o suspenziji koja je odmah stupila na snagu, kao i o pozivu na saslušanje povodom moguće disciplinske kazne", navodi se u saopštenju Olimpika.

Incident se dogodio sinoć u Marseju tokom zagrijavanja igrača uoči utakmice Olimpika i portugalskog Gimaraeša.

Francuski list Ekip naveo je da su navijači Marseja, koji su bili odmah pored terena, tokom zagrijavanja vrijeđali 36-godišnjeg Evru. On im je prvo prišao da porazgovara sa njima, ali je "situacija vrlo brzo eksplodirala" pa je Evra nogom udario u glavu jednog navijača.

Olimpik je osudio "neprihvatljivo ponašanje nekoliko provokatora, koji su izrazili ozbiljan govor mržnje".

Evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula je danas postupak protiv Evre zbog nasilničkog ponašanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније