Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Sportklub.rs ]

06. 11. 2017. 14:58 >> 14:26
1

UTAJA POREZA

Mijatoviću proširena tužba

Bivšem fudbaleru Reala iz Madrida, Predragu Mijatoviću proširena je tužba za utaju poreza.

Kancelarija javnog tužioca iz Madrida na pređašnju tužbu dodala je 2013. i 2014. fiskalnu godinu, pa je ukupna suma za koju se Mijatović tereti povećana za 603 hiljade eura, prenosi Radio Kolumbija.

Prethodna tužba protiv Mijatovića podignuta je 2011. godine kada je optužen za utaju za dvije trećine manje sume, od nove koja mu je dodata.

Obje optužbe zasnovane su na tome što Mijatović navodno nije prijavio ništa od imovine osim nekretnine u Mijasu koja je 50% u njegovom vlasništvu.

Bivšem reprezentativcu Jugoslavije se zamjera što nije prijavljen u popis preduzetnika, a svoju djelatnost razvija kao savjetnik i posrednik u fudbalu.

Osim toga, Mijatoviću se stavlja na teret da uzima 5% prinosa od određenih kompanija, a španski mediji barataju mnoštvom brojeva koji i dalje ne daju odgovor na toliko puta ponovljeno pitanje - postoji li makar jedan čovjek koji je u Španiji igrao fudbal, a da nije utajio porez?

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније