Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ B92 ]

07. 11. 2017. 09:49 >> 09:18

PROTIVKANDIDAT OSIMU

BiH želi Muslina za selektora

Doskorašnji selektor Srbije, Slavoljub Muslin nalazi se u užem krugu kandidata da preuzme selekciju Bosne i Hercegovine.

Muslin je prvi protiv protivkandidat Amaru Osimu, sinu legendarnog Ivice Osima, za upražnjeno mjesto selektora "zmajeva" poslije odlaska Mehmeda Baždarevića.

"Želimo Muslina na klupi BiH jer je pokazao da umije da odvede tim na veliko takmičenje", izjavio je član Izvršnog odbora FSBiH Mile Kovačević tokom gostovanja na SOS kanalu.

Muslin je odveo reprezentaciju Srbije na Mundijal u Rusiju poslije osam godina izostanka sa velikih takmičenja, ali je kasnije dobio otkaz zbog različitih pogleda na budućnost u odnosu na čelnike FSS.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније