Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 07. 2013. 23:21 >> 23:21

MILANO ZA ZABORAV

Benitez: U Interu se nijesam mnogo pitao

Novi trener Napolija Rafa Benitez, imao je neuspješnu epizodu u ekipi Intera, iako je uspio da osvoji dva trofeja za samo šest mjeseci boravka u Milanu.

Benitez je rekao da pamti samo pozitivne stvari koje su mu se desile u Interu.

"Pamtim samo lijepe stvari koje su mi se desile u Interu, kao što je na primer osvajanje Super kupa Italije, i klupsko prvenstvo svijeta", rekao je Benitez.

Španski stručnjak je naglasio da su mnogi komentari o njegovom vođenju Intera  bili neutemeljeni…

"Mnogi ljudi donese sud o meni, a ne znaju pravo stanje stvari. U to vrijeme u klubu su planirali dovođenje novih fudbalera iako se ja nijesam složio sa njima", dodaje Benitez.

Benitez je prošle sezone sa Čelsijem imao dosta uspješnu sezonu, nakon što je preuzeo tim od Di Matea.

''Imao sam dosta uspjeha prošle sezone, i sada mi je drago što sam se vratio u Italiju. Nadam se da ću ostati dugo ovdje, i da ćemo imati dosta uspjeha u narednom periodu", dodaje Benitez.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније