Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 07. 2013. 12:59 >> 13:00

VUKČEVIĆ NA METI

Zvezda i Partizan žele crnogorskog napadača

Kapiten mlade reprezentacije Crne Gore i dosadašnji igrač Budućnosti Marko Vukčević nalazi se na meti najtrofejnijih srpskih klubova Crvene zvezde i Partizana.

Vukčević, koji na individualnom planu ima iza sebe dobru sezonu, okončao je saradnju sa "plavo-bijelima". Tako su i "vječiti" bacili oko na kapitena mlade reprezentacije Crne Gore i nije tajna da bi i Partizan i Crvena zvezda željeli krilnog napadača u svojim redovima.

Beogradski "Sportski Žurnal" prenosi da je trener "crno-bijelih" Vuk Rašović nedavno boravio u Podgorici ne bi li Vukčevićeve kvalitete vidio na djelu, ali se u trku uključila i Crvena zvezda.

Dobro je poznato da klub sa Marakane ima dobre odnose sa Budućnošću iz koje su ranije dovodili kvalitetna pojačanja, ali ovoga puta vicešampion Crne Gore nema pravo glasa.

Vukčević je slobodan igrač i njegov dosadašnji klub zaradiće istu svotu novca, bez obzira na kupca. Zvezda ili Partizan, tek, Budućnost će dobiti oko 200.000 eura trening kompenzacije koju propisuje UEFA.

Pitanje je šta mladi krilni napadač vidi kao bolju opciju u ovom trenutku i može li Dragan Džajić da "preotme" ovog igrača Partizanu.

Spekuliše se da je predsjednik Zvezde ušao u razgovor oko dovođenja mladog Vukčevića, ali je finansijska situacija u kojoj se Zvezda nalazi uvjek prepreka, pa tako i u ovom slučaju. Ostaje da se vidi ko će od "vječitih" dobiti bitku za momkom, koji je u dosadašnjem toku karijere odigrao 58 utakmica za Budućnost i postigao 10 golova.

 

(sportal)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније