Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V.

15. 11. 2017. 10:46 >> 10:14

OPORAVIO SE

Pogba iduće sedmice na terenu

Pol Pogba se oporavio od povrede zadnje lože i ubrzo će ponovo biti na raspolaganju menadžeru Mančester Junajteda, pišu ostvrski mediji.

Francuski fudbaler se povrijedio12. septembra u meču Lige šampiona protiv Bazela, a iako je isprva bilo najavljeno da će njegovo 'bolovanje' trajati šest sedmica, ispalo je više od osam. 

Telegraf javlja da se Pogba danas osjeća dobro, ali uprkos tome neće biti u konkurenciji za predstojeću utakmicu koju Junajted igra protiv Njukasla, nego tek sljedeće sedmice.

Razlog je u tome što je Murinjo odlučio da ne rizikuje te da omogući Pogbi još vremena da bude potpuno fit. 

Pogba je igrao dosta dobro do povrede koja ga je zaustavila na određeni period. Na četiri prvenstvene utakmice je postigao dva pogotka i upisao dvije asistencije. 

Nakon njegove povrede došle su i lošije igre Junajteda u Premijer ligi, pa već zaostaju za Sitijem osam bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније