Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 07. 2013. 18:40   >>  18:40

OTKRIO PLANOVE

Klop: Levandovski u Bajernu sljedećeg ljeta

Trener Borusije Dortmund Jirgen Klop otkrio je budućnost napadača njegovog tima Roberta Levandovskog.

Prema riječima Klopa, Poljak će na "Signal Iduna Parku" ostati još samo poljednju godinu ugovora a onda prelazi u minhenski Bajern. Ranije, čelnici Borusije su saopštili da im se više isplati da Levandovski ostane i pomogne timu i sljedeće sezone u Bundesligi, a posebno u Ligi šampiona.

"Robert će ispoštovati ugovor do kraja, nakon čega odlazi u Bajern. Na njemu je da i naredne sezone razmišlja kao igrač Borusije", saopštio je Klop.

"Imaćemo i dalje jak tim, a što se Levandovskog tiče, sada više nema smisla da ga prodamo, došli smo do zaključka da nam je potreban i više ne postoji mogućnost transfera", objasnio je trener Borusije.

Kad je u pitanju Mario Gece, očigledno da je njegov odlazak teško pao "milionerima", više nego poraz od Bavaraca u finalu Lige šampiona.

"To nas je više pogodilo nego gubitak Lige šampiona. Do sredine aprila bio je ključni igrač tima, tako da je bilo teško da prihvatimo njegov odlazak. Ali mi smo kao Robin Hud, imamo strijelu, jedino je problem što su oni najbolji tim na svijetu i imaju bazuku. No, Robin Hud je uspijevao da pobijedi nadmoćnijeg neprijatelja", našalio se na kraju Klop.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније