Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R.

18. 11. 2017. 12:28 >> 12:02

NAPUŠTA FUDBAL?

Gvardiola kreće u borbu za Kataloniju

Trener fudbalera Mančester sitija, Pep Gvardiola, razmišlja, i navodno je blizu odluke, da napusti fudbal i postane političar, javlja radio i TV stanica "Antena 3".

Slavni trener je do sada riječima podržavao tu ideju, a nakon posljednjih dešavanja odlučio je i da se aktivno uključi u proces.

Kako navodi "Antena 3", bivši trener Barselone i Bajerna će se, najvjerovatnije, naći na listi partije, koju vodi Karles Pudždemon, lider pokreta za katalonsku nezavinost, na izborima, koji su zakazani za 21. decembar.

Podsjećamo, Gvardiola je više puta tokom "katalonske krize" govorio da Katalonci imaju pravo da izaberu svoju budućnost, a kritikovao je i ponašanje španskih vlasti.

On je prethodnih godina često govorio i na skupovima pristalica katalonske nezavisnosti, a i njegova sestra je žestoki zagovornik ideje o otcjepljenju od Španije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније