Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

21. 11. 2017. 23:17 >> 22:46

DIBALA ISKRENO

Ne mogu obećati da ću ostati do kraja karijere

Fudbaler Juventusa Paulo Dibala rekao je danas da ne može da obeća da će ostati u tom klubu do kraja igračke karijere, ali je istakao da mu je čast što nosi dres sa brojem 10.

"Ne mogu da obećam, pogotovo što ne zavisi sve od mene. Razmišljam samo o sadašnjosti i o pobjedama, osvajanju trofeja. U savremenom fudbalu ne znamo kakva će biti budućnost, imali smo primjere i ovog ljeta", rekao je Dibala za Frans fudbal.

Dibala je ranije ove godine potpisao novi ugovor sa Juventusom, a generalni direktor "stare dame" ne izjavio da želi da argentinskog fudbalera zadrži zauvjek.

"Klub je predložio da uzmem broj 10. Čast mi je što nosim desetku", rekao je Dibala.

Dibala je u Juventus došao 2015. godine iz Palerma. On je sa klubom iz Torina do sada osvojio dva Skudeta, dva trofeja u Kupu Italije i Superkup Italije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније