Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

21. 11. 2017. 20:16   >>  19:47

LIGA ŠAMPIONA

Bešiktaš u osmini finala

Fudbaleri Bešiktaša plasirali su se večeras u osminu finala Lige šampiona, pošto su na svom terenu u Istanbulu odigrali neriješeno 1:1 sa Portom, u utakmici petog kola Grupe G.

Porto je poveo u 29. minutu golom Felipea, a konačan rezultat postavio je Anderson Taliska u 41. minutu.

Bešiktaš je prvi na tabeli sa 11 bodova i kolo prije kraja se plasirao u osminu finala, prvi put u klupskoj istoriji. Porto je drugi sa sedam bodova.

U drugoj utakmici u toj grupi večeras od 20.45 igraju Monako i Lajpcig. Njemački tim ima četiri boda, a šampion Francuske sakupio je dva.

Fudbaleri Spartaka odigrali su u Moskvi neriješeno 1:1 protiv Maribora, u petom kolu Grupe E.

Spartak je poveo u 82. minutu golom Ze Luisa, a bod slovenačkom timu donio je Jasmin Mešanović u drugom minutu nadoknade vremena.

Spartak je treći na tabeli sa šest bodova, a posljednjeplasirani Maribor ima dva boda.

Prvi je Liverpul sa osam bodova, Sevilja na drugom mjestu ima bod manje, a duel te dvije ekipe na programu je večeras od 20.45 u Španiji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније