Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 07. 2013. 10:31 >> 10:31

MALO 30 MILIONA

Odbijena Arsenalova ponuda za Suareza

Liverpul je odbio Arsenalovu ponudu za napadača Luisa Suareza, tešku 30 miliona funti, prenose britanski ediji.

Navodno, Arsenal je ovog vikenda poslao rekordnu ponudu za Urugvajskog reprezentativca, ali je uprava Liverpula bez razmišljanja odbila njihovih 30 miliona funti.

"Redsi" su uporni da zadrže svog najboljeg igrača, i pored njegovih izjava da želi da napusti Premijer ligu zbog prevelikog pritiska medija i tretmana koji ima kod novinara.

Priče da se Arsenal interesuje za Suareza pojavile su se prije par dana kada su neke engleske kladionice primale ogromne uplate da će Urugvajac pojačati "Tobdžije".

Londonski klub još uvjek želi da na "Emirejts" dovede Gonzala Iguaina iz Reala, pa ponuda za Suareza može biti samo pokušaj da "pritisnu" Madriđane kako bi što prije finiširali dogovor. Ipak, zbog svioh spekulacija, navijači sanjaju tandem Suarez-Iguain, koji bi im svakako poboljšao efikasnost i omogućio da se ponovo bore za vrh tabele.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније