Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

22. 11. 2017. 13:15 >> 12:45

SEVILJA POTVRDILA

Beriso fudbalerima: Ja imam rak

Fudbaleri Sevilje uspjeli su sinoć da izbjegnu poraz od Liverpula u Ligi šampiona, iako su na poluvremenu gubili sa 3:0, a navodno nakon što im je trener Eduardo Beriso tokom pauze saopštio da ima rak prostate, prenijeli su danas španski mediji.

Fudbalski klub Sevilja potvrdio je danas da trener Eduardo Beriso ima maligni tumor prostate.

Saopštenje dolazi dan pošto je Sevilja uspjela u drugom poluvremenu da nadoknadi zaostatak od tri gola protiv Liverpula u Ligi šampiona, a navodno nakon što je Beriso igračima u svlačionici rekao da ima rak prostate.

Klub dodaje da će se poslije dodatnih ispitivanja znati koji je tretman potreban u procesu izlečenja.

Ovaj 48-godišnji argentinski trener preuzeo je Sevilju na početku sezone od Horhea Sampaolija, koji je postao selektor fudbalske reprezentacije Argentine.

Beriso je prethodno tri sezone trenirao Seltu, s kojom je stigao do polufinala Lige Evropa i dva polufinala Kupa Kralja.

Sevilja je trenutno peta u španskoj Primeri sa 22 boda iz 12 utakmica.

Podsjetimo, fudbaleri Sevilje su sinoć do izjednačenja protiv Liverpula stigli u sudijskoj nadoknadi vremena pogotkom Gvida Pisara, a gol su proslavili trkom ka treneru.

Novinari su poslije utakmice pitali predsjednika Sevilje, Pepea Kastra o zdravlju Berisa, koje je rekao da je najbolje sačekati i izaći s pravim informacijama sjutradan.

Jedan od najboljih fudbalera Sevilje, Ever Banega rekao je poslije utakmice da je ekipa u drugom poluvremenu morala da izađe na teren s drugačijim stavom zbog navijača i trenera koji ih je natjerao na takav potez.

Sevilji je u posljednjem kolu grupne faze Lige šampiona protiv Maribora potrebna pobjeda kako bi izborila plasman u osminu finala Lige šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније