Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 02. 2013. 23:27 >> 23:26

DŽERARD TRAGIČAR

Premijer liga: VBA odnio tri boda sa „Enfilda“

U posljednjem meču 26. Kola Premijer lige, Vest Bromvič Albion je pobijedio Liverpul u gostima sa 2:0.

Redsi“ su propustili veliki broj prilika, a nije im  pomogao ni penal, jer je udarac Džerarda sa „bijele tačke“, pri rezultatu 0:0, odbranio Ben Foster.

 Vest Brom se odlično branio, tokom cijelog meča, Foster je činio čuda na golu, a šansu koju su dočekali u finišu meča, napadači kluba iz Birmingema, nijesu propustili.  

Prvo je Mekoli bio najviši poslije kornera Branta i sa peterca glavom od prečku poslao loptu iza leđa Reine, a tačku na veliki trijumf gostiju stavio je rezervista Romelu Lukaku u 89. minutu kada je umakao Ageru i postavio konačnih 2:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније