Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio P.R. [ Beta ]

02. 12. 2017. 19:17   >>  18:47

REMI TOTENHEMA

Pobjede Liverpula, Lestera i Evertona

Fudbaleri Liverpula pobijedili su danas u gostima Brajton sa 5:1, dok je Lester pred svojim navijačima sa 1:0 bio bolji od Barnlija, a Everton je sa 2:0 trijumfovao nad Hadersfildom u utakmicama 15. kola engleske Premijer lige.

Ekipa Jirgena Klopa opravdala je ulogu favorita protiv Brajtona, a najzaslužniji za pobjedu "crvenih" bili su Filipe Kutinjo i Roberto Firmino. Liverpul je poveo pogotkom Emrea Džana u 30. minutu, da bi Firmino samo minut kasnije povisio na 2:0, a oba na asistenciju Kutinja.

Gosti su s dva gola prednosti otišli na odmor, da bi ih Firimino svojim drugim golom u 49. minutu doveo do tri gola prednosti.

Brajton je dva minuta kasnije došao do jedinog gola na utakmici i to iz jedanaesterca koji je realizovao Glen Marej.

Liverpul je u finišu susreta došao do ubjedljivijeg trijumfa. Prvo je u 88. minutu Kutinjo iz slobodnog udaraca povisio na 4:1, da bi minut kasnije Luis Dank poslije šuta Brazilca loptu skrenuo u svoju mrežu i tako postavio konačnih 1:5.

Liverpul je četvrti sa 29 bodova, dok je Brajton 11. sa 17.

Lester je na svom terenu nastavio s dobrim rezultatima i došao do pobjede protiv Barnlija koji je pretpio drugi poraz u posljednjih pet utakmica. Jedini gol na meču viđen u šestom minutu, a strijelac je bio Demaraj Grej.

"Lisice" su osme na tabeli Premijer lige sa 20 bodova, pet manje od sedmoplasiranog Barnlija.

Everton je takođe na svom terenu došao do pobjede i to nad Hadersfildom, što je drugi uzastopni trijumf "karamela" u Premijer ligi.

Poveli su golom Gilfija Sigurdsona u 47. minutu, da bi konačan rezultat u 73. postavio Dominik Kalvert Luin.

Everton je 10. sa 18 bodova, dok je Hadersfild 15. sa 15 bodova.

Totenhem je nastavio s lošim rezultatima, pošto na gostovanju nije uspio da dođe protiv Votforda. Taj meč završen je neriješeno 1:1. Domaćin je već u 13. minutu poveo golom Kristijana Kabaselea, da bi izjednačenje Totenhemu donio Song Hun Min u 25. minutu.

Gosti su od 52. minuta imali igrača manje na terenu, pošto je Dejvinson Sančez dobio direktan crveni karton.

Totenhem je šesti sa 25 bodova, dok je Votford osmi sa 22.

Stouk je pred svojim navijačima poslije preokreta došao do pobjede nad Svonsijem, dok su Vest Bromvič Albion i Kristal Palas igrali neriješeno bez golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније