Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

04. 12. 2017. 12:34   >>  16:20

NBA

Vestbrukov "tripl-dabl" srušio San Antonio

Košarkaši Oklahome pobijedili su u noći između nedjelje i ponedjeljka San Antonio sa 90:87 u derbiju NBA lige.

Aktuelni MVP lige, Rasel Vestbruk ostvario je "tripl-dabl" od 22 poena, uz po 10 skokova i asistencija, a Stiven Adams dodao je 19 poena i 10 skokova.

S druge strane "dabl-dabl" ostvario je Dežonte Marej od 17 poena i 11 skokova, dok je bivši košarkaš Partizana Davis Bertans imao je 16 poena i četiri skoka.

Oklahoma sada ima 10 pobjeda i 12 poraza, dok San Antonio ima 15 trijumfa i osam poraz.

Minesota je sa 112:106 na svom terenu pobijedila Los Anđeles Kliperse.

Minesotu je predvodio Džimi Batler sa 33 poena i osam skokova, 20 poena i 11 uhvaćenih lopti imao je je Tadž Gibson, dok je Karl-Entoni Tauns ubacio 15, uz 12 skokova.

S druge strane, istakao se Ostin Rivers sa 30 poena, dok je Lu Vilijams imao "dabl-dabl" učinak od 23 poena i 10 skokova.

Ovo je bila 14. pobjeda Minesote iz 24 utakmice, dok LA Klipersi s druge strane imaju osam trijumfa i 14 poraza.

U preostala dva meča prethodne noći, Hjuston je sa 118:95 pobijedio Los Anđeles Lejkerse, dok je Golden Stejt bio ubjedljiv na gostovanju protiv Majamija i slavio sa 123:95.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније