Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

05. 12. 2017. 23:49 >> 23:31

BEZ REZULTATSKOG ZNAČAJA

Van Bronkhorst: Želimo da pobijedimo Napoli

Trener fudbalera Fejnorda Đovani van Bronkhorst rekao je danas da njegova ekipa želi pobjedu protiv Napolija i pored toga što predstojeći meč nema rezultatski značaj.

"Uvijek je lijepo igrati protiv timova kao što je Napoli. Izgubili smo neke utakmice u domaćem šampionatu zbog Evrope, ali evropske utakmice nam omogućavaju da steknemo iskustvo, tako da su ovo veoma važne utakmice", rekao je Van Bronkhorst, prenijeli su italijanski mediji.

"Ovo je naš posljednji meč u Evropi i imamo priliku da osvojimo bodove, to je sve što imam da kažem. Želimo da pobijedimo Napoli", dodao je trener Fejnorda.

Fejnord sjutra dočekuje Napoli u utakmici šestog, posljednjeg kola Grupe F Lige šampiona.

Holandska ekipa je još ranije izgubila šanse za prolaz u nokaut fazu Lige šampiona, dok je Napoliju u sjutrašnjem meču potrebna pobjeda ako želi šansu za plasman među najboljih 16 timova.

Fudbalerima Napolija čak ni pobjeda neće biti dovoljna, već moraju da se nadaju i pobjedi Mančester sitija protiv Šahtjora.

Utakmica se igra sjutra od 20.45.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније