Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

06. 12. 2017. 12:02 >> 11:30

PROSLAVLJENI STRUČNJAK

Fatih Terim kandidat za selektora BiH

Proslavljeni turski fudbalski stručnjak Fatih Terim najnoviji je kandidat za selektora Bosne i Hercegovine.

Prema pisanju sarajevskog portala Klix.ba, Komisija za imenovanje novog selektora BiH saveza će u narednim danima obaviti razgovor sa ovim iskusnim trenerom, ali još uvijek nije poznato kada tačno će pregovori biti održani.

Sa Fatihom Terimom je u kontakt stupio Tarik Hodžić, nekadašnji fudbaler Galatasaraja, koji je privatno u veoma dobrim odnosima sa legendom turskog fudbala.

Fatih Terim je u dosadašnjoj karijeri u tri navrata predvodio Tursku, a u dva Galatasaraj. Još je radio kao trener Fiorentine i Milana. Važi za trenera 'oštre ruke' i čvrstih principa, a nadimak Imperator dovoljno govori o njegovom karakteru.

Najveći uspjeh u karijeri ostvario je 2008, kada je s reprezentacijom Turske stigao do polufinala Evropskog prvenstva.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine bi novog selektora trebala dobiti na sjednici Izvršnog odbora koja je zakazana za kraj godine, a trenutno su u konkurenciji Amar Osim i Robert Prosinečki.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније