Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

09. 07. 2013. 17:52 >> 17:51
1

LIGA EVROPE

Rudar prošao u 2. kolo kvalifikacija

Fudbaleri pljevaljskog Rudara igraće u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

 

 

Nakon trijumfa u Podgorici od 1:0 protiv jermenske Mike, Rudar je u revanš meču u Jerevanu igrao 1:1, i tako se plasirao u narednu rundu drugog po jačini evropskog klupskog fudbalskog takmičenja.

Domaćin je došao u vođstvo u posljednjim sekundama prvog poluvremena i to nakon prekida golom Gazarjana. No, Pljevljaci se nijesu predavali, i kada su svi očekivali produžetke Stojanović je u 85. minutu, nakon asistencije rezerviste Sekulića, pogodio za konačnih 1:1. Rudar će u narednom kolu igrati sa poljskim Slaskom. U četvrtak revanš mečeve prvog kola igraju Mladost (poražena od Videotona 2:1 u Mađarskoj) i Čelik (poražen od Honveda 4:1 u Nikšiću).

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније