Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

11. 12. 2017. 19:31 >> 19:07

PREGOVORI O UGOVORU

Kurtoa želi dogovor prije kraja sezone

Golman fudbalskog kluba Čelsi Tibo Kurtoa rekao je danas da pregovore o svojoj budućnosti želi prije kraja sezone i priznao da će razmotriti sve opcije.

Kurtoa, čiji ugovor ističe za 18 mjeseci, naveo je da je srećan u londonskom klubu, uprkos tome što ga mediji povezuju sa Real Madridom.

Na odluku Kurtoe, međutim, može uticati i to što njegovo dvoje djece živi u Španiji sa njegovom bivšom djevojkom.

"Situacija nije laka. Ali, znao sam da će se to dogoditi, znao sam da će se ona vratiti u Španiju, tako da i to ima uticaja... Volim svoju djecu do smrti i ponekad se pitam - zar ne bi trebalo da igram u Španiji narednih nekoliko godina? Zato i želim da dam sebi vremena za donošenje odluke o produžetku ugovora", rekao je Kurtoa, prenose britanski mediji.

Belgijski golman, koji je počeo sve utakmice Čelsija u Premijer ligi ove sezone, ranije ovog mjeseca je priznao da ga povratak u Španiju privlači, ali da je novi ugovor sa "plavcima" najvjerovatnija opcija.

"Ne vidim razlog da ne potpišem novi ugovor sa Čelsijem, ali želim da razmotrim sve opcije. Nije pravi trenutak za ishitrene odluke. Ni za Čelsi, ni za mene. Za nekoliko mjeseci ćemo ponovo sjesti za sto i otvoreno razgovarati. U suštini, želim dogovor prije kraja sezone", rekao je Kurtoa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније