Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

11. 12. 2017. 12:49 >> 12:24

AKO BUDE POTREBAN

Bufon bi mogao da igra još jednu sezonu

Golman fudbalskog kluba Juventus Đanluiđi Bufon mogao bi da brani još jednu sezonu, ali pod uslovom da ga "stara dama" i dalje smatra da je potreban, prenijeli su danas italijanski mediji.

Po ranijim najavama, Bufon je trebalo da okači rukavice o klin na kraju tekuće sezone. On je ranije izjavio da bi tu odluku moglo da promijeni jedino osvajanje Lige šampiona i mogućnost da Juventus igra na svjetskom klupskom prvenstvu.

Bufon je, kako prenose danas italijanski mediji, u subotu razgovarao sa sportskim direktorom nakon derbija sa Interom i rekao mu je da može još da igra.

Golman je, navodno, jasno stavio do znanja da je voljan da odigra još jednu sezonu, ali samo ako Juventus i dalje smatra da je važan dio tima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније