Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

20. 12. 2017. 12:13   >>  11:50

U BORBI ZA SVE TROFEJE

Gvardiola ne očekuje perfektnu sezonu

Fudbaleri Mančester sitija ostavljaju najbolji utisak ove sezone u svim takmičenjima, ostali su u konkurenciji za osvajanje sva četiri ovosezonska trofeja, ali menadžer Pep Gvardiola smtra da nije realno da njegov tim ima perfektnu sezonu.

Siti je sinoć na penale savladao Lester i plasirao se u polufinala Karabao Kupa (nekadašnjeg Liga kupa) i tako ostao u borbi za trofeje u svim takmičenjima u kojim nastupa ove sezone.

"Građani" u Premijer ligi imaju 11 bodova više od drugoplasiranog Junajteda, u Ligi šampiona će u 1/8 finala igrati sa Bazelom, u polufinalu su Karabao Cupa, dok će se u FA Kupu tek uključiti u takmičenje.

Ove sezone Siti ima samo jedan poraz od Šahtjora i to za, za njih, rezultatski nebitnoj utakmici, ali menadžer ovog kluba Pep Guardiola konstantno smiruje euforiju koja se opravdano stvara nakon svake nove pobjede.

"Ovo što mi radimo nije normalno. Pobijediti na 16 uzastopnih utakmica u Premijer ligi, a u Ligi šampiona se plasirati u 1/8 finala dva kola prije završetka grupne faze i te utakmice igrati sa pretežno mlađim igračima... To nije normalno u fudbalu", kazao je Gvardiola.

Katalonac je reako da ne očekuje sva četiri trofeja.

"Da osvojimo sva četiri trofeja? To se neće desiti. Jednostavno, nije realno. Normalno je da se neke utakmice ne pobijede, da se neki bodovi prokockaju i ispadne u nokaut fazi. Sve je moguće, ali treba realno sagledati situaciju jer ne možemo igrati četiri takmičenja sa istim igračima. Ne opterećujem se time hoćemo li osvojiti sve titule ove sezone, idemo po redu od utakmice do utakmice. Za sada sam srećan i ponosan na ovo što radimo", zaključio je Gvardiola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније