Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 12. 2017. 13:50   >>  13:18

USPJEŠNI PREGOVORI

Vermezović blizu klupe Budućnosti

Pregovori predsjednika Budućnosti Žarka Burića sa trenerom Vladimirom Vermezovićem trebalo bi da budu okončani pozitivnim epilogom.

 

Pedeset četvorogodišnji stručnjak boravio je prije dva dana u glavnom gradu Crne Gore, a u hotelu “Podgorica” je sa čelnikom “plavih” dogovarao uslove saradnje, te razgovarao o planovima i ambicijama kluba.

Arena saznaje da su dvije strane u načelu precizirale detalje ugovora, s tim što je Vermezovićev uslov da prihvati ponudu vezan za dolazak njegovog dugogodišnjeg saradnika Darka Belojevića koji bi u stručnom štabu Budućnosti imao ulogu prvog asistenta. Na taj način bi Božidar Vuksanović i dalje brinuo o radu sa golmanima.

Iskusni kormilar juče se vratio za Beograd, gdje čeka rasplet pregovora.

Rukovodstvo aktuelnog crnogorskog šampiona trebalo bi danas da se definitivno izjasni da li će nekadašnji tandem Partizana u paketu doći “pod Goricu”. Kako stvari stoje Vermezović će biti nov šef stručnog štaba “plavih”.

“Bio sam u Podgorici i razgovarao sa predsjednikom Burićem. Pričali smo o svemu. Bio je to prijatan i korektan susret. Sve će biti poznato u narednih 24 sata. Optimista sam, kao i uvijek. Vjerujem da će doći do saradnje.” , rekao je Vermezović za Arenu.

Saga oko trenera Budućnosti traje od finiša jesenje polusezone, tačnije od momenta kada je smijenjen Dragan Kažić, tri kola prije kraja prvog dijela prvenstva.

Ekipu su tada privremeno preuzeli Dejan Jelenić i Božo Keca Vuković, ali je bilo jasno da Budućnost traži novog šefa stručnog štaba. U međuvremenu su se brojni treneri dovodili u vezu sa “plavima”. Neki od njih nijesu bili realnost, neki su preuzeli druge klubove, a neki nikada nijesu ni bili opcija.

Kako god, Uprava Budućnosti procijenila je da je Vermezović najbolje rješenje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније