Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 07. 2013. 11:14   >>  11:15

GVARDIOLINA ŽELJA

Bajern preotima Alkantaru Junajtedu

Mediji su u posljednje vrijem izvještavali da je mladi igrač Barselone Tijago Alkantara blizu prelaska u Mančester Junajted, ali kako sada stvari stoje, posao "đavolima" mogao bi da pokvari minhenski Bajern.

Pep Gvardiola je odlično upoznat sa svim kvalitetima mladog španskog reprezentativca, sa kojim je sarađivao svojevremeno na "Nou Kampu", a sada ga želi u svojim redovima i na 'Alijanc Areni', prenose engleski mediji.

Alkantara je nezadovoljan minutažom koju ima u Barseloni, bio je već viđen u Junajtedu, koji je bio spreman da plati otkupnu klauzulu od 18 miliona eura, kako bi naslijedio Pola Skolsa.

Navodno, mladi fudbaler je već odbio "đavole", kako bi ga ponovo trenirao Gvardiola, a trebao bi da potpiše ugovor na četiri godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније