Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta; B.V.

28. 12. 2017. 09:28 >> 08:56

GATUZO PORUČUJE

Pobjeda protiv Intera ne rješava probleme

Trener fudbalera Milana Đenaro Gatuzo rekao je da pobjeda protiv Intera u Kupu Italije ne rješava sve probleme njegovog tima, ali da im daje "prostor za disanje".

"Treba još puno posla da se uradi. Bili bismo licemjerni ako kažemo da ova pobjeda rješava sve naše probleme, ali nam daje malo prostora za disanje", rekao je Gatuzo za italijanske medije. 

Fudbaleri Milana plasirali su se sinoć u polufinale Kupa Italije pošto su u četvrtfinalu pobijedili Inter sa 1:0 poslije produžetaka. Protivnik Milana u polufinalu biće Lacio. 

"Možda sam najgori trener u Seriji A, ali uvijek želim da pobijedim, čak i kad se igram sa svojim sinom u dvorištu. Hoću da momci dokažu da ono što sam vidio na ovoj utakmici nije bilo slučajno, a onda ćemo ići utakmicu po utakmicu", rekao je Gatuzo. 

Milan je trenutno na 11. mestu na tabeli Serije A sa 24 boda koliko imaju i Udineze, Torino i Bolonja.

Gatuzo je naveo da su pred njegovom ekipom dvije važne utakmice u Seriji A protiv osmoplasirane Fiorentine i Krotonea koji zauzima 18. poziciju. 

"Potrebni su nam bodovi iz tih utakmica kako bismo se popeli na tabeli. Nijesam vidio mnogo razlike između ovog meča i poraza od Atalante. Neki bi možda rekli da sam lud što to govorim. I meč protiv Verone smo imali u svojim rukama, a onda smo primili prvi gol kao neki glupani. Ovo je tim koji igra dobro dok ne naleti na prvu prepreku, a nju smo sada preskočili", rekao je Gatuzo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније