Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija; B.V. ]

29. 12. 2017. 11:38 >> 11:11

GVARDIOLA PORUČIO

Teško se nadigravati kad protivnik neće

Fudbaleri Mančester Sitija sinoćnjom pobjedom nad Njukaslom (1:0) povećali su prednost nad drugoplasiranim timom Premijer lige Engleske, gradskim rivalom Junajtedom na 15 bodova.

Menadžer Sitija Pep Gvardiola bio je posebno zadovoljan posljednjim trijumfom zbog načina igre protivnika.

”Oduševljen sam, jer veoma je teško igrati kada protivnik jednostavno ne želi da igra. U posljednjim minutima smo igrali u njihovom ritmu i bilo je naporno”, rekao je Gvardiola,  komentarišući apsolutno defanzivnu taktiku Njukasla u sinoćnjem duelu sa ”građanima”.

Igrači Sitija imali su posjed lopte 78 odsto. Uputili su 21 udarac ka golu rivala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније