Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: F.R. [ Beta ]

02. 01. 2018. 23:10   >>  23:14

PREMIJER LIGA

Siti siguran, Totenhem slavio u Velsu

Fudbaleri Mančester sitija pobijedili su na svom terenu Votford sa 3:1 u posljednjoj današnjoj utakmici 22. kola engleske Premijer lige.

Ekipa Pepa Gvardiole vratila se na pobjednički kolosjek nakon remija u prethodnom kolu s Kristal Palasom. "Građani" su bez većih problema slavili protiv Votforda koji u posljednje vrijeme igra u promjenjivoj formi.

Siti je poveo golom Rahima Sterlinga poslije samo 38 sekundi na asistenciju Liroja Sanea, da bi na Kristijan Kabasele autogolom u 13. povisio na 2:0.

Argentinski reprezentativac Serhio Aguero je u 63. minutu svojim 13. golom u sezoni doveo "građane" do tri gola prednosti, da bi Andre Grej u 83. samo ublažio poraz Votforda.

Siti je prvi na tabeli Premijer lige sa 62 boda, 15 više od gradskog rivala Mančester junajteda, Votford je 10. sa 25.

Totenhem je teže od očekivanog pobijedio posljednjeplasirani Svonsi na gostovanju. Ekipa Maurisija Poketina povela je golom Fernanda Ljorentea u 12. minutu, a Svonsi je u potom u par navrata bio nadomak izjednačenja, ali im je u završnici nedostajalo koncentracije i sreće, pošto su pogađali okvir gola.

Vicešampion Engleske na kraju došao i do drugog gola, a strijelac je u 89. minutu bio Dele Ali.

Totenhem poslije 21 odigrane utakmice zauzima peto mjesto sa 40 bodova, dok je Svonsi na posljednjem, 20. mjestu sa 16.

Fudbaleri Kristal Palasa pobijedili su večeras poslije preokreta Sautempton sa 2:1. Domaćin je poveo golom Šejna Longa u 17. minutu i s tom prednošću otišao na odmor.

Gosti su ipak u drugom dijelu meča došli do preokrata, a prvo je Džejms Mekartur u 69. donio izjednačenje, da bi srpski reprezentativac, Milivojević, u 80. minutu sjajnim udarcem sa oko 18 metara donio trijumf i tako se djelimično iskupio za promašen jedanaesterac u prethodnom kolu protiv Mančester sitija.

Kristal Palas je napredovao do 14. mjesta na tabeli Premijer lige sa 22 boda, dok je Sautempton 17. sa 20.

Vest Hem je na svom terenu u posljednjim minuta stigao do pobjede nad Vest Bromvič Albionom, a strijelac je u 93. minutu bio Endi Kerol na asistenciju Marka Arnautovića.

Prethodno VBA je poveo golom Džejmsa Meklina u 30. minutu, da bi izjednačenje Vest Hemu donio Kerol u 59.

Vest Hem je ovom pobjedom došao do 16. mjesta sa 21. bodom, a VBA je na začelju sa 16 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније