Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija; B.V.

03. 01. 2018. 11:37 >> 11:05

AGUERO O SITIJU

Nadam se da ću ostati do 2020.

Argentinski fudbaler Serhio Aguero (29) izjavio je da želi ostati u Mančester Sitiju do kraja svog ugovora, koji traje do ljeta 2020. godine, ali i dodao da o tome odlučuje klub, a ne on.

 

Nakon dolaska Pepa Gvardiole za menadžera Sitija u ljeto 2016. godine počele su spekulacije kako će sjajni napadač napustiti “građane“.

No, Gvardiola je javno hvalio Aguera i isticao kako je impresioniran njegovim zalaganjem i odlučnošću da se prilagodi njegovim metodama rada.

Aguero je sinoć u pobjedi Sitija nad Votfordom 3:1 bio jedan od strijelaca, a nakon susreta je potvrdio da želi ostati u klubu do kraja ugovora.

“Imam ugovor do 2020. godine. Istina je da se nadam da ću dočekati istek ugovora i da ću se truditi da dam sve od sebe do kraja sezone, a onda ćemo vidjeti šta će se desiti sa mnom. Želio bih da ostanem do kraja ugovora. Očigledno moj plan nije da mijenjam klubove. Ovdje sam veoma srećan, ali kao i uvijek klub ima posljednju riječ. Rukovodstvo je jedino koje odlučuje, samo oni mogu reći odlaziš ili ostaješ, pa ću poštovati ono što mi kažu“, kazao je Aguero za britanske medije.

Aguero je u Manchester City stigao 2011. godine iz Atletiko Madrida. Od tada je za “građane“ odigrao 276 takmičarskih utakmica i postigao 185 golova. Za Argentinu je upisao 84 nastupa uz 36 pogodaka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније