Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

06. 01. 2018. 21:49   >>  21:17

SLAVILI NAPOLI I LACIO

Atalanta iznenadila Romu

Fudbaleri Atalante napravili su iznenađenje u 20. kolu Serije A, pošto su večeras pobijedili Romu u gostima sa 2:1.

Atalanta je vodila golovima Andreasa Kornelijusa i Martena De Roma , ali je od 45. imala igrača manje.

De Ron je pred kraj poluvremena dobio drugi žuti karton, zbog čega je isključen, ali domaći tim nije to uspio da iskoristi.

Roma je samo smanjila rezultat golom Edina Džeka u 56. minutu.

Atalanta je sedma na tabeli italijanskog prvenstva sa 30 bodova, devet manje od petoplasirane Rome.

Fudbaleri Napolija pobijedili su na svom terenu Veronu sa 2:0, dok je Lacio na gostovanju protiv SPAL-a slavio sa 5:2, uz četiri gola Čira Imobilea u utakmicama 20. kola italijanske Serije A.

Lideru šampionata, Napoliju, bilo je potrebno više od 60 minuta igre da povede na svom terenu protiv Verone. Ekipa Marucija Sarija povela je tek u 66. minutu golom Kalidua Kulibalija, da bi konačnih 2:0 postavio Hose Kaljehon u 78.

Napoli će ovom pobjedom zadržati prvo mjesto na tabeli Serije A, pošto sada ima 51 bod, četiri više od Juventusa večeras gostuje Kaljariju, dok je Verona 19. sa 13 bodova.

Lacio je na gostovanju protiv SPAL-a odigrao vrlo efikasno prvo poluvrijeme, u kom je postigao četiri, a primio dva gola. Gosti su poveli golom Luiza Alberta u petom minutu, da bi domaćin izjednačio preko Mirka Antenučija iz jeadnaesterca dva minuta kasnije.

Na scenu je potom stupio Imobile, svoj prvi gol postigao je u 19. minutu za vođstvo Lacija od 2:1, da bi sedam minuta kasnije na asistenciju Sergeja Milinkovića-Savića povisio na 3:1. SPAL je preko Antenučija u 31. smanjio zaostatak, ali je Imobile svoj het-trik kompletirao u 41, a ovaj put na dodavanje Dušana Baste.

Iskusni napadač je u 51. minutu postigao i četvrti gol, pa tako postavio konačan rezultat.

Lacio je sada četvrti sa 40 bodova, dok je SPAL 17. sa 15.

Benevento gotovo cijele polusezone nije mogao da pobijedi, da bi danas uspio da dođe do drugog uzastopnog trijumfa, pošto je na svom terenu slavio protiv Sampdorije sa 3:2.

Milan je golom Leonarda Bonučija došao do pobjede nad Krotoneom, a Đenova je pogotkom Andreja Galavbinova došla do trijumfa nad Sasuolom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније