Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

07. 01. 2018. 10:45 >> 10:12

ZIDAN ISTAKAO

Ne vidim Ronalda u drugom klubu

Zinedin Zidan, trener Real Madrida, rekao je kako ne vidi Kristijana Ronalda kako igra za neki drugi klub, osim za aktuelnog šampiona Evrope.

"Ne mogu da zamislim Real Madrid bez Kristijana", kazao je Zidan na konferenciji za štampu, prenosi B92.

Kao i tokom svakog prelaznom roku u posljednjih nekoliko godina, jedan od glavnih "tračeva" je kako Ronaldo nije zadovoljan u Madridu, a tako je i tokom ovog januarskog roka.

"Ne vidim Kristijana kako igra za neki drugi klub... Što se tiče golmana, mislim da nam on sada nije potreban", kazao je Zidan.

Ekipa Real Madrida u nedjelju gostije Selti u Vigu u 18. kolu španske LaLige.

"To je veoma važna utakmica za nas. Selta je odmarala trojicu igrača protiv nas i mislim da će odigrati dobar meč sjutra. Biće dosta fizički meč", rekao je Zidan.

Madridski klub nalazi se na četvrtom mjestu sa 14 bodova manje od Barselone, ali i utakmicom manje. Selta je 11. sa 21 bodom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније